na moderiranih forumih odgovarjajo samo moderatorji za to področje
če želite imeti odgovore več strokovnjakov hkrati, potem zastavite vprašanje na splošnih forumih
spoštujejo se različna mnenja in se ne nesramno odgovarja na njih
administrator ima pravico, da neprimerne, nesramne pogovore briše, lahko pa tudi, v skrajnem primeru, če se nespoštovanje drugačnosti pogosto pojavlja, tudi prepove moteči osebi nadaljnje sodelovanje na forumu.
Pridružen/-a: 27/10/2004 Prispevkov: 386 Kraj: Maribor
Objavljeno: Pon Apr 11, 2005 7:14 Naslov sporočila: Iščemo nove poslovne partnerje!
Če ste zaposlena ali upokojena oseba, ki:
1. ceni svoje zdravje,
2. spoštuje komplementarno-alternativno medicino (KAM) in
3. želi povečati družinski proračun brez prodaje
in če so poleg omenjenega vaše lastnosti tudi:
- komunikativnost
- veselje do dela z ljudmi
- ambicioznost in
- vztrajnost,
ste vabljeni k dolgoročnemu poslovnemu sodelovanju brez prodaje!
Še posebej vabimo v svoje vrste:
* zdravnike šolske medicine
* farmacevte in biologe
* terapevte komplementarno-alternativne medicine (KAM)
* fizioterapevte, maserje
* medicinske sestre/brate
* zeliščarje
* direktorje podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo medicinskih pripomočkov
* direktorje in strokovno osebje v zdraviliščih
* direktorje drugih podjetij,
* s.p.-je
Ni prodaja ali akviziterstvo - delate lahko doma, v pisarni ali ordinaciji!
Plačilo: motivacijsko, navzgor neomejeno nagrajevanje v €.
_________________________________________________________________________________
Pogosta vprašanja kandidatov:
Kakšno izobrazbo potrebujem?
Je praktično nepomembna oz. je dovolj vsaj SŠI. Če pa ste višje, visoko izobraženi ali imate celo doktorat, pa je to dobrodošla prednost.
Kam moram priti na razgovor?
Nikamor vam ni treba! Vse informacije (delovno gradivo) dobite po e-mailu zdravjeplus@email.si ali na CD-ju po pošti na dom!
Ali potrebujem kapital za začetek dela?
Ne. Ni začetne investicije. Vse kar potrebujete je delovno gradivo, prejeto po e-mailu (ali CD) in nakup prvega izdelka iz kataloga. Kasneje pa se ravnate po navodilih iz delovnega gradiva (glejte: Multi-Flex-Power-Plan) (poslovni načrt vaše druge kariere).
Kaj bom pravzaprav delala?
Naročevali boste Life Plus - dodatke k prehrani zase (+ za svojo družino) in jih priporočali drugim v SLO in/ali v tujini. Več ko imate ljudi v svoji skupini (mreža kupcev), bolje za vas! Nič pa ne boste prodajali! Se vam je že zgodilo, da ste gledali dober film in o njem naslednji dan nekomu pripovedovali? Skoraj gotovo, no, in to bo tudi vaše delo. Uživali boste Life Plus dodatke k prehrani in o svojih izkušnjah pripovedovali naprej. To je vse! Gre za priporočanje nečesa, s čemer smo zadovoljni. In to lahko počnete kjerkoli, enako kot danes!
Kako in koliko bom zaslužil?
Služili boste v odvisnosti od tega, koliko ljudi bo v vaši skupini - koliko Life Plus izdelkov bo nek mesec kupila vaša skupina. Plača je na začetku 0,00 € in raste, če in ko raste število kupcev v vaši skupini oz. število izdelkov, ki so jih kupili. Plača navzgor ni omejena, plačani pa ste (v %) od vsakega izdelka, ne glede na globino vaše skupine (odvisno od vaše mesečne kvalifikacije). Potencial je zelo velik in je priporočljivo začeti takoj, še posebej, če ste vsakodnevno v stiku z velikim številom strank.
Kako dobim plačo, če sem pa ves čas doma?
Mesečno plačo dobite po pošti iz Anglije - ček v € ali GBP! Enako kot Life Plus izdelke! Ravno v tem je čar te poslovne priložnosti: nikamor posebej ne greste, komunicirate osebno ali s pomočjo medijev in služite €. Torej, je mogoče naš posel opisati samo s tremi besedami: kupuješ, priporočaš, služiš! Preprosto!
Kako naročam naravne izdelke?
Prosimo, da preberete delovno gradivo, ki ga boste dobili po e-mailu od mentorja, če se boste oglasili na zdravjeplus@email.si. V njem je poleg ostalega razložen tudi postopek naročanja - priložene so tudi naročilnice (navadna in ASAP) ter Life Plus cenik (Slo).
Mi bo kdo pomagal, če kaj ne bom vedel?
Seveda! Pri svojem delu boste sicer popolnoma samostojni, vendar nikakor ne sami! Vedno vam bo na vašo željo pomagal vaš mentor ali njegov mentor, če bo potrebno!
Ali so kje kakšne predstavitve, da bi lahko videla katere naravne izdelke imate!
Ne in to je tudi naša prednost. Vse izdelke lahko vidite v delovnem gradivu ali na internetu. Nobenemu ni potrebno hoditi na predavanja, sestanke ali srečanja. Vse poteka preko e-maila in interneta. Zato je delo še posebej primerno za tiste zaposlene, ki zaradi obilice delovnih obveznosti nimajo drugače časa kot zvečer npr. 1-2 uri. Smo pa predstavili izdelke že na 1. sejmu alternativne medicine v Celju 4. in 5. junija 2005.
Sem učiteljica v OŠ. Ali je to delo primerno zame?
Seveda! K poslovnemu sodelovanju vabimo vse zaposlene ali upokojene, ki izpolnjujejo zgoraj navedene pogoje in lastnosti ter toliko energije in volje, da želijo pomagati drugim in sebi do boljšega zdravja in dodatnega zaslužka. Stopnja in vrsta izobrazbe za to delo ni pomembna! Delo zna že danes opravljati vsak izmed nas - tudi vi!
Kako se mi lahko pridruži moja teta v Nemčiji?
Enostavno. Po e-mailu ji boste (tako kot vsem drugim) poslali delovno gradivo (seveda z navedbo svojih osebnih podatkov in vaše PIN# kode v gradivu). V kolikor bo začela teta naročevati naravne izdelke iz kataloga na svoj naslov, jo boste imeli kot "članico" v vaši skupini in od njenih kupljenih izdelkov boste služili provizijo v €. Zaradi priporočanja in zaslužka vam torej ni treba k njej v Nemčijo. To delo je delo na daljavo - od vašega doma. In naprej, ko bo teta v Nemčiji drugim povedala za Life Plus naravne izdelke, boste služili tudi od nakupov "njenih" ljudi. Gre za t.i. mrežni marketing ali multi-level-marketing (MLM).
Kolikor razumem, gre za naravne izdelke. Sem fizioterapevt s privatno prakso in me zanima, če lahko delam z obstoječimi strankami ali samo z zunanjimi?
To, da že imate določen krog vaših strank je izredna prednost, ki jo poskušajte čim prej izkoristiti. Če vaših strank ne boste "dobili" vi, jih bo pač nekdo drug. Uradna medicina šele počasi pričenja spoznavati prednosti naravnih izdelkov in za vas je lahko to, da že danes veste za Life Plus poslovno priložnost, odločilna prednost: nikomur ne boste nič prodajali - le priporočali boste določene izdelke, oziroma boste po e-mailu poslali zainteresiranim strankam gradivo (katalog). Potem pa si vsak sam naroči, kar želi, vi pa prejmete provizijo direktno od podjetja. Enak postopek velja tudi za zdravnike in farmacevte oz. kogarkoli drugega, ki še danes ne upa govoriti o "alternativi".
In kaj naj naredim, če je neka stranka zainteresirana, pa nima računalnika in interneta?
Delovno gradivo ji lahko stiskate, ker je napisano v Wordu. Če pa nekdo ima računalnik doma, ni pa priključen na internet, mu lahko pošljete delovno gradivo na CD-ju. CD + kuverta + poštnina je vaš strošek in ga nikakor ne smete zaračunavati strankam! V nasprotnem primeru kršite kodeks o poslovnem sodelovanju.
Ali se lahko zaposlim pri vas?
Ne, ne gre za "nas", temveč za ameriško podjetje Life Plus International Inc.. Vsi mi (in tudi vi) smo samo neodvisni kupci Life Plus izdelkov, ki kupujemo zase, nekateri med nami, ki želimo služiti dodatne prihodke, pa jih tudi priporočamo drugim (aktivni neodvisni kupci). Torej, nihče izmed nas ni zaposlen pri Life Plus-u!
Prebrala sem vaše gradivo, pa enkrat pravite, da sem kupec, drugič pa aktivni kupec! Kakšna je razlika?
Life Plus deli kupce na tiste, ki kupujejo samo zase in ne priporočajo izdelkov drugim in na tiste, ki kupujejo izdelke zase in jih tudi priporočajo drugim! Prvim se zato reče KUPCI, drugim pa AKTIVNI KUPCI! Razlika je v tem, da kupci nič ne služijo. Za nakup izdelkov porabljajo svoj denar! Aktivni kupci pa služijo mesečno plačo in jo porabljajo za nakup izdelkov za svoje in družinske potrebe, višek € pa je njihov dodatni zaslužek. Torej aktivni kupci imajo Life Plus izdelke zastonj, običajni kupci pa, žal, ne! Svetujemo vam, da če ste zadovoljni z Life Plus zeliščnimi dodatki k prehrani, da jih tudi priporočate drugim. Na ta način boste lahko zaslužili vsaj toliko, da vam ne bo potrebno plačevati nakupa izdelkov iz svojega žepa! Kakšna je karierna lestvica in možnost dodatnega zaslužka pri Life Plusu, pa si poglejte v delovnem gradivu, ki ga lahko naročite na zdravjeplus@email.si
MM sprašuje: "Ali dobim provizijo tudi od lastnih nakupov?"
Ne, od tega kar kupite pri Life Plusu, ne dobite provizije. Plačani ste od vsakega izdelka, ki je kupljen "pod vami" - v vaši skupini. Od prvega nivoja dobite 5%, od drugega nivoja 25%, od 3. nivoja 10% in od 4. nivoja v globino, dobite 3,6,9, ali 12% provizijo. Vse to, pa je, seveda, odvisno od vaše mesečne kvalifikacije (glejte Multi-Felx-Power-Plan v delovnem gradivu, ki ga zahtevajte na zdravjeplus@email.si ). Je pa res, da se vaši izdelki, oziroma njihove internacionalne točke (IP), štejejo k vašemu skupinskemu prometu (Group Volume - GV)
JM je vprašala: "V ceniku so nekateri izdelki v posebni rubriki cenejši? Zakaj? Kaj to pmeni asap?"
Hvala za vprašanje, ki ste mi ga posredovali po mobiju, tako kot MM. Stvar je sledeča: Life Plus ima sistem prodaje po internetu, oziroma po pošti. Ker je potrebno biti mesečno kvalificiran za 40IP, 100 ali 150IP, da bi prejemali plačilne čeke v €, je treba to kvalifikacijo vsak mesec opraviti z enim ali večimi NAVADNIMI naročilnicami ali pa imate možnost, da naročite izbrane izdelke enkrat in Life Plus vam jih bo avtomatsko pošiljal vsak mesec (uporabite ASAP NAROČILNICO). Tisti izdelki, ki so v rubriki ASAP, jih je Life Plus določil kot ugodnejše za nas - ASAP kupce. Torej, če želite ASAP izdelke naročiti, jih naročite z ASAP naročilnico samo enkrat - prejemali jih boste pa vsak mesec do vašega pisnega preklica ali nove ASAP naročilnice. Od ene do druge ASAP naročilnice naj minejo vsaj 3 meseci! Vsi, ki delamo reklamo za Life PLus, smo na ASAP sistemu naročevanja, zato imamo več prednosti in ena od njih je cenejši izdelek + popust pri poštnini (ali pa poštnine sploh ni - glejte cenik)! Predlagam vam, da si izberete ASAP izdelke in napišete ASAP naročilnico ter jo pošljete po faxu v VB (naslov je na naročilnici). Če potrebujete pomoč pri naročanju, se obrnite na zdravjeplus@email.si kjer vam bo mentor pomagal!
Kolikšna pa je vpisnina, da postanem član vaše skupine. Kje pa naj najdem mentorja? Na internetu sem videl, da če želiš naročiti, potrebuješ mentorja. Hvala za odgovor!
Ni vpisnine, ni članarine in za začetek dela ne potrebujete start-paketa. Čim naročite en Life Plus izdelek na dom, ste že član skupine TouchFire Team Slovenia. Mentorja pa dobite na zdravjeplus@email.si
_________________________________________________________________________________
Interesenti naj na zdravjeplus@email.si zahtevajo Life Plus - delovno gradivo s katalogom in z Multi-Flex-Power-Planom!
Dobrodošli!
Life Plus - TouchFire Team Slovenia!
_________________ Lep pozdrav!
Katalog, cenik in pomoč pri naročanju Life Plus izdelkov dobite na: http://www.altermed.org/_zdravjeplus_slo
O Life Plus dopolnilih k prehrani se posvetujte z zdravniki, farmacevti, zeliščarji in nutricisti!
Nazadnje urejal/a ginger Sob Dec 24, 2005 18:50; skupaj popravljeno 23 krat
Objavljeno: Sre Jun 08, 2005 5:12 Naslov sporočila: Re: Ali iščete delo za prosti čas...
Spoštovani! Sem mlajša invalidska upokojenka in me zanima, če lahko tudi jaz delam ne da bi odprla s.p. Pri drugih mrežnih sistemih sem zasledila, da zahtevajo po določenem času registracijo ali d.o.o. ali pa s.p.? Kako je s tem pri vas? Hvala za odgovor!
Pridružen/-a: 27/10/2004 Prispevkov: 386 Kraj: Maribor
Objavljeno: Pet Jun 10, 2005 21:45 Naslov sporočila: Re: Ali iščete delo za prosti čas...
Lojzka je napisal/a:
Spoštovani! Sem mlajša invalidska upokojenka in me zanima, če lahko tudi jaz delam ne da bi odprla s.p. Pri drugih mrežnih sistemih sem zasledila, da zahtevajo po določenem času registracijo ali d.o.o. ali pa s.p.? Kako je s tem pri vas? Hvala za odgovor!
Spoštovana ga. Lojzka!
Najlepša hvala za vaše koristno vprašanje.
Kdorkoli kupi vsaj 1 izdelek od Life Plusa, postane s tem avtomatično registriran član neke skupine neodvisnih kupcev. V našem primeru boste članica TouchFire Team-a Slovenia. Potem ko opravite prvo naročilo, dobite po pošti na dom poleg izdelkov tudi cenik, Life Plus katalog, naročilnice (ASAP in navadno) ter račun (Invoice) na katerem bo pisala vaša PIN koda. To je koda, ki jo morate kasneje vpisovati na naročilnice, zato si jo zapomnite. Ko naročate Life Plus biozeliščne dodatke k prehrani, ste v vlogi neodvisnega kupca. Če pa začnete po nekaj mesecih preizkušanja izdelkov tudi le-te priporočati, preidete v vlogo neodvisnega aktivnega kupca. Če boste delali reklamo za Life Plus izdelke ali lepše povedano, če jih boste pripročali naprej, drugim ljudem, potem jih bodo začeli tudi oni naročevati zase. Seveda ne vsi! Vaša plača je tako odvisna od števila kupcev, ki jih imate "pod seboj" v svoji mreži oz. od števila izdelkov, ki jih vaša skupina nek mesec naroči. Plača navzgor ni omejena - vedno pa jo prejmete v obliki mesečnega čeka v € ali GBP. Ne glede na to, kako velik je vaš mesečni plačilni ček, se vam nikoli ni treba organizirati kot d.o.o. ali s.p. V tem primeru se Life Plus močno razlikuje od drugih sistemov, saj uradne registracije posla ne potrebujete. Torej je to delo zanimivo tudi za študente in upokojence - niti eni skupini ni v interesu ustanavljati npr. s.p.-ja, ali ne? Oboji pa imajo interes dodatnega zaslužka!
Torej, pomislite, ali ne bi bilo fino v tem mesecu (18.junija 2005) dobiti npr. ček, ki se bi glasil na vaše ime in na vsoto 100 € ? To je ca. 24.000 sit, ki bi jih lahko porabili kot mesečno anuiteto za kredit, ki ga morate odplačevati. In če uporabiva primer, da nekdo zasluži 1.000 € dodatnega zaslužka, to ne pomeni, da mora biti registriran kot s.p. Ni razloga, saj nihče nič ne prodaja! Vsi smo kupci, kupci pa ne potrebujejo s.p. registracije.
Lep pozdrav! _________________ Lep pozdrav!
Katalog, cenik in pomoč pri naročanju Life Plus izdelkov dobite na: http://www.altermed.org/_zdravjeplus_slo
O Life Plus dopolnilih k prehrani se posvetujte z zdravniki, farmacevti, zeliščarji in nutricisti!
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu