na moderiranih forumih odgovarjajo samo moderatorji za to področje
če želite imeti odgovore več strokovnjakov hkrati, potem zastavite vprašanje na splošnih forumih
spoštujejo se različna mnenja in se ne nesramno odgovarja na njih
administrator ima pravico, da neprimerne, nesramne pogovore briše, lahko pa tudi, v skrajnem primeru, če se nespoštovanje drugačnosti pogosto pojavlja, tudi prepove moteči osebi nadaljnje sodelovanje na forumu.
Obilo zdravja želim! _________________ Lep pozdrav!
Katalog, cenik in pomoč pri naročanju Life Plus izdelkov dobite na: http://www.altermed.org/_zdravjeplus_slo
O Life Plus dopolnilih k prehrani se posvetujte z zdravniki, farmacevti, zeliščarji in nutricisti!
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 11:11 Naslov sporočila: Dopolnila/dodatki
Če res prodajate dodatke k prehrani, so to potem različni aditivi kot npr. konzervansi, stabilizatorji ipd.
Mislim, da govorite o prehranskih DOPOLNILIH. Vsaj upam
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 19:32 Naslov sporočila: Re: Dopolnila/dodatki
Meglica je napisal/a:
Če res prodajate dodatke k prehrani, so to potem različni aditivi kot npr. konzervansi, stabilizatorji ipd.
Mislim, da govorite o prehranskih DOPOLNILIH. Vsaj upam
Ja kaj pa naj bi bilo drugače pri konzervirani prehrani kot pri konzerviranih prehranskih dodatkih? Dodatki so poleg tega še izolirani. Brez konzervansov, stabilizatorjev in drugih aditivov pa tudi ne gre nič zapakiranega v prodajo.
Rabimo Obilo zdravja, da to prenesemo.
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 20:19 Naslov sporočila: Dopolnila
Ja, ampak prehranski dodatki niso isto kot prehranska dopolnila. Sem mislila, da gospod Life, ki se ukvarja s prehranskimi dopolnili ve, da so prehranski dodatki škodljivi (polni E-jev) in da se je zaradi tega odločil za prehranska dopolnila, ki nam pomagajo pri zdravem načinu življenja.
Samo toliko.
Sem tudi jaz to mešala, pa me je ena gospa prav prijazno opozorila, da verjetno govorim o dopolnilih in ne o dodatkih.
Objavljeno: Čet Dec 14, 2006 21:48 Naslov sporočila: Re: Dopolnila
Meglica je napisal/a:
Ja, ampak prehranski dodatki niso isto kot prehranska dopolnila. Sem mislila, da gospod Life, ki se ukvarja s prehranskimi dopolnili ve, da so prehranski dodatki škodljivi (polni E-jev) in da se je zaradi tega odločil za prehranska dopolnila, ki nam pomagajo pri zdravem načinu življenja.
Samo toliko.
Sem tudi jaz to mešala, pa me je ena gospa prav prijazno opozorila, da verjetno govorim o dopolnilih in ne o dodatkih.
ker se to bolj zdravo sliši . Morajo pa dodati tudi aditive, vsakokrat. Verjemite mi, jaz sem tudi zelo prijazna .
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu