|  
Prva stran  |   Pišite nam  |  
|  
Uredništvo Altermed  |   Oglaševanje  |   Kontakt  |  

Zdravje Plus
NLP/NLPt Seminarji za vse
Sončeve pozitivke - eTrgovina
Revija O Osebnosti
Astro banner
Ambrosija
DiaTen - diagnostika in terapije
Prva stran > Forum
Izberite rubriko
Vpišite svoj e-poštni naslov:

S prijavo na E-novice sodelujete v nagradnem žrebanju AlterMed.
  // Poglej temo - Sestavinska tabela Life Plus dodatkov k prehrani

Kodeks obnašanja na forumu altermed.org

1. na moderiranih forumih odgovarjajo samo moderatorji za to področje
  2. če želite imeti odgovore več strokovnjakov hkrati, potem zastavite vprašanje na splošnih forumih
  3. spoštujejo se različna mnenja in se ne nesramno odgovarja na njih
  4. administrator ima pravico, da neprimerne, nesramne pogovore briše, lahko pa tudi, v skrajnem primeru, če se nespoštovanje drugačnosti pogosto pojavlja, tudi prepove moteči osebi nadaljnje sodelovanje na forumu.
Sestavinska tabela Life Plus dodatkov k prehrani

Objavi novo temo   Odgovori na to temo     Forumi // LIFE PLUS
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
ginger
Aktivnost:
Aktivnost:

Pridružen/-a: 27/10/2004
Kraj: Maribor

PrispevekObjavljeno: Čet Avg 17, 2006 7:06    Naslov sporočila: Sestavinska tabela Life Plus dodatkov k prehrani Odgovori s citatom
Life Plus dodatki k prehrani vsebujejo številne sestavine, ki so razvrščene po abecednem redu v Sestavinski tabeli. Tabelo lahko naročite na

zdravjeplus@email.si

in jo boste dobili domov po emailu.

Obilo zdravja želim!
Nazaj na vrh
Profil uporabnika Pošlji zasebno sporočilo Pošlji e-mail Avtorjeva spletna stran
Meglica
Aktivnost:
Aktivnost:

Pridružen/-a: 14/12/2006

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 11:11    Naslov sporočila: Dopolnila/dodatki Odgovori s citatom
Če res prodajate dodatke k prehrani, so to potem različni aditivi kot npr. konzervansi, stabilizatorji ipd.
Mislim, da govorite o prehranskih DOPOLNILIH. Vsaj upam Shocked
Nazaj na vrh
Profil uporabnika Pošlji zasebno sporočilo
premisa
Aktivnost:
Aktivnost:

Pridružen/-a: 11/12/2006

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 19:32    Naslov sporočila: Re: Dopolnila/dodatki Odgovori s citatom
Meglica je napisal/a:
Če res prodajate dodatke k prehrani, so to potem različni aditivi kot npr. konzervansi, stabilizatorji ipd.
Mislim, da govorite o prehranskih DOPOLNILIH. Vsaj upam Shocked

Ja kaj pa naj bi bilo drugače pri konzervirani prehrani kot pri konzerviranih prehranskih dodatkih? Dodatki so poleg tega še izolirani. Brez konzervansov, stabilizatorjev in drugih aditivov pa tudi ne gre nič zapakiranega v prodajo.
Rabimo Obilo zdravja, da to prenesemo.
Nazaj na vrh
Meglica
Aktivnost:
Aktivnost:

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 20:19    Naslov sporočila: Dopolnila Odgovori s citatom
Ja, ampak prehranski dodatki niso isto kot prehranska dopolnila. Sem mislila, da gospod Life, ki se ukvarja s prehranskimi dopolnili ve, da so prehranski dodatki škodljivi (polni E-jev) in da se je zaradi tega odločil za prehranska dopolnila, ki nam pomagajo pri zdravem načinu življenja.
Samo toliko.

Sem tudi jaz to mešala, pa me je ena gospa prav prijazno opozorila, da verjetno govorim o dopolnilih in ne o dodatkih.
Nazaj na vrh
premisa
Aktivnost:
Aktivnost:

Pridružen/-a: 11/12/2006

PrispevekObjavljeno: Čet Dec 14, 2006 21:48    Naslov sporočila: Re: Dopolnila Odgovori s citatom
Meglica je napisal/a:
Ja, ampak prehranski dodatki niso isto kot prehranska dopolnila. Sem mislila, da gospod Life, ki se ukvarja s prehranskimi dopolnili ve, da so prehranski dodatki škodljivi (polni E-jev) in da se je zaradi tega odločil za prehranska dopolnila, ki nam pomagajo pri zdravem načinu življenja.
Samo toliko.

Sem tudi jaz to mešala, pa me je ena gospa prav prijazno opozorila, da verjetno govorim o dopolnilih in ne o dodatkih.

ker se to bolj zdravo sliši Confused . Morajo pa dodati tudi aditive, vsakokrat. Verjemite mi, jaz sem tudi zelo prijazna Smile .
Nazaj na vrh
Meglica
Aktivnost:
Aktivnost:

PrispevekObjavljeno: Pet Dec 15, 2006 9:16    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
Saj vem, da ste... Sem pa samo hotela malo razčistiti, ker je prav ne fer, da ljudje ne vedo/poznajo razlike med dodatki in dopolnili.

To, kar dela gospod Life, so dopolnila. 100% Very Happy
Nazaj na vrh
Objavi novo temo   Odgovori na to temo     Forumi // LIFE PLUS Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu